Lidt om mig


Jeg er autodidakt billedkunstner og har malet siden 2005, en del kurser har på skønneste og mest motiverende måde bragt mig videre med den stil der er blevet "min røde tråd"..

Billedets baggrund er for mig en vigtig del af min male proces, adskillige lag der nogle gange får mig videre med det samme, mens jeg andre gange kan gå i dagevis og kikke - for at se hvor billedet fører mig hen.

Fantasi - skaberglæde og farve harmoni - spiller en stor og vigtig rolle i mit male univers ......
Den røde tråd

tog det mig en del år at finde, men sikke en glæde når det efterhånden går op for en, at stil og farver genkendes,

uanset om jeg maler forskellige motiver, genkendes stilen som min, det er hvad jeg kalder den røde tråd - da det også gør jeg er tryg ved de motiver og farver der kendetegner mine malerier.

kvalitetssikring

Lærreder i store størrelser skal være påmonteret en stabil ramme, det er varmebehandlet træ - limtræ der er falset, med andre ord trærammer der ikke giver sig er for mig en vigtig del af mit male-univers. intet er mere ærgerligt end at male et tilfredsstillende skønt maleri og så viser det sig det efter en tid træ rammen giver sig.

Akrylmaling bruger jeg ofte System 3 eller Amsterdam, system 3 er en maling med pigment der passer ind i min stil og den måde jeg arbejder på.

Til baggrunde bruger jeg ofte rester fra paletten så de første baggrunde er en vild oplevelse af alt er muligt for at fortsætte.min opbygning

Fordelen ved at male med akryl er den hurtige tørretid, der gør jeg opbygger mine baggrunde af utallige effekter, eddike, opvaskemiddel, shellak og fluetrol, det er ikke det hele der samarbejder og det giver mig lige de effekter og dybder jeg søger at starte med. samtidig med jeg finder steder på billedet der viser mig videre og til et tilfredsstillende slut resultat.